domaci filmovi

Jeste li čuli da - Prosecan komarac ima 47 zuba !
Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

POMOĆ NA FORUMU ZA NOVE ČLANOVE
(1 pregleda) (1) gost
  • Strana
  • 1

TEMA: POMOĆ NA FORUMU ZA NOVE ČLANOVE

POMOĆ NA FORUMU ZA NOVE ČLANOVE pre 2 godina #2476

• Mitke91
  • VAN MREŽE
  • Moderator
  • Poruka: 360
Neki clanovi Smeha nam se zale da im tesko ide snalazenje po forumu, ovde cu se potruditi da na sto bolji nacin objanim kako stvari treba da funcionisu.

Alatke za "Oplemenjivanje" texta

Primer:
1.Smeh do suza-BOLD(Podebljan text)
2.Smeh do suza-Kurvizni text
3.Smeh do suza-STRIKE(Precrtan text)

*Prvo napisete text, pa onda ga selektujete(Uokvirite plavicastom trakom)
ovako

i kliknete na zeljenu alatku.

Primer:
4.Smeh do suza-Velicina texta
mozete da promenite u bilo koju velicinu, ovde sam koristio velika.
5.Smeh do suza-Boja texta, mozete promeniti u bilo koju boju, ja sam ovde ocigledno promenio u crvenu.

Slika za PR.4

Slika za PR.5

*Postupak rada sa ovim alatkama je isti kao sa prethodna tri.

www.ZnaciPlakanje.com - pronadji nas na Google ili klikni na link u mom profilu
Poslednja izmena: pre 2 godina od Mitke91.

Odg: POMOĆ NA FORUMU ZA NOVE ČLANOVE pre 2 godina #3583

• admin
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • Poruka: 384
Biće promaja napravio sam VIDEO snimak 11 minuta objašnjenje kako se koristi forum.

Nego me nešto zeza upload kod kuće pa ću ga sutra sa posla ubaciti!

Odg: POMOĆ NA FORUMU ZA NOVE ČLANOVE pre 9 meseci #138089

• flaster
  • VAN MREŽE
  • VIP član
  • Poruka: 2448
Evo mala pomoć :

Tutoriajl kako smanjiti velicinu video klipa na forumu da bi izgledao

ovako >>>>

Pratite sledeci video:

http://www.youtube.com/embed/cNXwlvjYkco

Važno je da se kopira samo ID ,a ne čitav URL . ID je dio URL smješten izmedju znakova =(jednakosti).

Dimenzije koje su upisane na primjeru mogu se mjenjati na više ili manje , zavisno od toga kakav video želite.
Poslednja izmena: pre 3 meseci, 3 nedelja od flaster.
Zahvalnici: admin

Odg: POMOĆ NA FORUMU ZA NOVE ČLANOVE pre 9 meseci #139235

• admin
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • Poruka: 384
Sve pohvale

Svaka cast za pomoc...

Odg: POMOĆ NA FORUMU ZA NOVE ČLANOVE pre 3 meseci, 3 nedelja #168472

• tomo
  • VAN MREŽE
  • rang pocetnik u smehu
  • Poruka: 103
Bravo Mitke91
Ovakve stvari mi se svidaju,i od velike pomoci su za nove clanove.Steta je sto se i drugi stariji clanovi,a posebno administratori,moderatori i drugi nisu aktivnije ukljucili i dali svoj doprinos ovoj temi.
Moze covek biti kompjuterski mag,ali svaki novi pocetak na bilo cemu je mnogo laksi ako ima bilo kakvu pomoc,a da ne govorim koliko to znaci kompjuterskim pocetnicima.
Sam sajt je dosta opsiran,sa mnogo forum,tema i pod tema (sto je po meni veoma pohvalno)
i zamislite koliko vremena je potrebno pocetniku da to sve savlada bez icije pomoci.
Poslednja izmena: pre 3 meseci, 3 nedelja od tomo.

Odg: POMOĆ NA FORUMU ZA NOVE ČLANOVE pre 3 meseci, 3 nedelja #168498

• fric
tomo napisao/la:
Bravo Mitke91
Ovakve stvari mi se svidaju,i od velike pomoci su za nove clanove.Steta je sto se i drugi stariji clanovi,a posebno administratori,moderatori i drugi nisu aktivnije ukljucili i dali svoj doprinos ovoj temi.
Moze covek biti kompjuterski mag,ali svaki novi pocetak na bilo cemu je mnogo laksi ako ima bilo kakvu pomoc,a da ne govorim koliko to znaci kompjuterskim pocetnicima.
Sam sajt je dosta opsiran,sa mnogo forum,tema i pod tema (sto je po meni veoma pohvalno)
i zamislite koliko vremena je potrebno pocetniku da to sve savlada bez icije pomoci.

Tomo pozdrav!
Za sve što ti nije jasno u vezi foruma možeš da se obratiš bilo kojem moderatoru.Naravno tu smo da ti pomognemo.

Odg: POMOĆ NA FORUMU ZA NOVE ČLANOVE pre 3 meseci, 3 nedelja #168575

• DADO
  • VAN MREŽE
  • Moderator
  • Poruka: 404
Mislim da bi bilo fer;da se clanovi na adekvatnom mjestu obavjeste da je chat trenutno van funkcije i da se radi na tom da isti bude osposobljen u sto skorije vrijeme.Ovako ljudi pitaju jedni druge,sta je sa chat-om,misleci da nesto nije u redi kod njih sa konekcijom itd.
Zahvalnici: masa

Odg: POMOĆ NA FORUMU ZA NOVE ČLANOVE pre 3 meseci, 3 nedelja #168636

• denis971
  • VAN MREŽE
  • rang Novi smesak
  • Poruka: 6
DADO napisao/la:
Mislim da bi bilo fer;da se clanovi na adekvatnom mjestu obavjeste da je chat trenutno van funkcije i da se radi na tom da isti bude osposobljen u sto skorije vrijeme.Ovako ljudi pitaju jedni druge,sta je sa chat-om,misleci da nesto nije u redi kod njih sa konekcijom itd.
hvala lijepa na obavestenju bas sam se pitao sta je u pitanju pozdrav veliki super je sajt ponovo sam sa vama bio sam zauzet obavezama jako dugoo
  • Strana
  • 1
Moderatori: Silvi, Mitke91
Vreme za pravljenje stranice: 0.25 sekundi